eenlijn

Algemene sessie eGezondheid Verkenningstocht (Spoor 1)

 


Heel veel zorgverstrekkers op het terrein zitten nog met vragen en hebben vaak schrik of zien er tegen op om (nieuwe) eGezondheidsdiensten te gebruiken. Sommigen blijven zich vragen stellen over privacy en gegevensdeling. Hoe zit het nu juist met de geïnformeerde toestemming, waarover veel gesproken wordt? Wat is Vitalink of wat zijn de evoluties rond Recip-e?

éénlijn.be, gesteund door de Vlaamse Overheid, is een samenwerkingsverband van beroepsorganisaties en ICT-ondersteunende partners die het gebruik van eGezondheidsdiensten wil aanmoedigen om de samenwerking in de eerste lijn te bevorderen, wat zorgt voor een betere gezondheidzorg.

Omschrijving

Het doel van deze multidisiciplinaire sessie, die we lokaal organiseren, is diverse zorgverstrekkers samen laten ontdekken wat zij en hun patiënten te winnen hebben bij een vlotte en efficiënte digitale samenwerking. We willen zorgverstrekkers in de eerste lijn vertrouwd maken met de (nieuwe) technologieën die binnenkort of zelfs nu al in hun software ter beschikking zijn.

Programma

  • Welk voordeel hebt u als zorgverstrekker bij digitale samenwerking / gegevensdeling?
  • En welke baat hebben uw patiënten hierbij?
  • Welke eGezondheidsdiensten zijn er - hoe werken ze en voor wie zijn ze van toepassing?
  • Waar vindt u welke gegevens terug?
  • Vraag en antwoord, hier maken we ruim de tijd voor

Voor wie is deze opleiding bestemd

Alle eerstelijnsverzorgenden: huisartsen, apothekers, thuisverpleegkundigen & - verzorgenden, tandartsen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, vroedvrouwen, eerstelijnspsychologen, ...


Mail deze opleiding door naar een vriend


facebook   Bezoek onze Facebook pagina

 

Ondersteuning

Contacteer onze telefonische helpdesk op 050 77 11 11

Of mail info@eenlijn.be. Lees hier ons privacybeleid.

Consortium:

In opdracht van: